Вицепрезидентът на БФС и отговорник за младежките и юношески национални гарнитури Стефан Орманджиев каза, че избраниците на Иван Колев са се представили прилично срещу Румъния. Както е известно, "трикольорите" измъкнаха 1:1 при гостуването в Каракал за контролен мач.

"Прилична игра и резултат. Румъния има добра школа и футболисти. Добре е, че показахме 75% от нашите възможности и затова казах, че се представихме прилично. Липсваше сработеност в защита", сподели вицепрезидентът на БФС.

"Въпрос на време е да заиграят по-добре. Играхме прилично, но тази игра няма да ни помогне да се класираме за европейското първенство. Трябва да бъдат намерени футболисти, които да дадат повече класа на отбора", добави Орманджиев.

"Ако Лицензионната комисия одобри стадиона в Перник няма проблем мачът между Миньор и Левски в неделя да се играе там. Има голяма вероятност след новия Изпълком да не даде лиценз на голяма част от терените, които не са изпълнили нашите препоръки. Компромиси няма да се правят", каа Стефан Орманджиев. /БЛИЦ