Треньорът на беларуския шампион БАТЕ Борисов Виктор Гончаренко заяви на пресконференция преди мача с Левски в третия квалификационния кръг от Шампионската лига, че ще бъде доволен и на равен резултат на стадион „Георги Аспарухов”.
„Шансовете са 50 на 50, както преди всеки мач. И преди първата среща с Андерлехт Брюксел заявих, че бъда доволен на равен резултат, но това не означава, че се отказваме от победата, заяви Гончаренко. -  Нямам проблеми със състава, като изключим наказанието на Сосновски. Близнюк има лицева травма, но ще играе със специална маска. Надявам се, че ще се получи добър мач и нека по-добрият от двата отбора да спечели".
От щаба на белоруския шампион разкриха, че са наблюдавали два мача на Левски - контролата с Вердер и поражението от Вихрен.
"Запознати сме с отбора на Левски. Срещу Вердер играчите показаха много високо ниво, но за силните и слабите страни конкретно не искам да говоря. Срещу Вихрен представянето беше малко по-различно, но съм убеден, че утре Левски отново ще играе много по-добре”, коментира Гончаренко.
Той обаче не е притеснен, че от сериозния международен опит на Левски: "Ние също сме опитни. Играхме срещу Милан, Стяуа и Виляреал. Естествено Левски се с по-голям опит, но това не ме притеснява. Настроението при нас е, както преди всеки мач. При нас няма разлика дали играем в Европа или за първенство."/БЛИЦ