Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа похвали желанието за игра, което неговите момчета са показали в първата контрола за "орлите" в Турция срещу Висла Краков. 

"Условията бяха трудни и за двата тима. Много съм доволен от първото полувреме, но през втората част имахме проблеми. Имахме положения да спечелим мача, но тепърва трябва да привикваме един към друг заедно с играчите. Задоволително беше. Искам пресираме, но това трябва да го правим по време на целия мач. Отнема време обаче и имаме още много работа. В следващите мачове се надявам да се справим по-добре“, заяви той след мача.

"Ще е глупаво, ако наложа схема с 3-а централни защитници от самото начало. Нямам само една схема на игра. Работя според качествата на играчите. Имам сериозен избор пред себе си за ротации. Всеки играч трябва да е на върха на възможностите, конкуренцията е много ключова. Доволен съм от желание на тима, но тепърва ще ставаме още по-силни, защото ни предстои много работа. Надявам се, че ще се развиваме“, завърши специалистът.  

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022