Мачът на ЦСКА и Литекс остава под въпрос заради снега, научи БЛИЦ. Ръководството на "червените" първоначално се обърна към военно поделение за помощ при почистването на терена, но от там не пратили войници. Босовете на "армейците" все пак успели да съберат група, но засега е изчистено пространството само пред едната врата. Това продължава да поставя под съмнение самото провеждане на срещата от 14 кръг на "А" група.

Играч на “армейците”, пожелал анонимност, заяви сутринта пред БЛИЦ, че не знае дали срещата ще се състои. "В момента сме на Панчарево, където снежната покривка е огромна. Казаха ни да чакаме, за да видим дали ще има мач. Поради тази причина предвиденият ни разбор от Пената за 11 часа беше отложен", заяви футболистът на "червените".

Към 15,00 часа от пресслужбата на ЦСКА заявиха пред БЛИЦ, че няма да има проблеми срещата да се състои, тъй като още от сутринта се почиства снегът. "Имало е мачове и при далеч по-тежки условия, така че спокойно мач ще има", каза пресаташето на "червените" Владимир Рупов.
/БЛИЦ