ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Легендата на ЦСКА Велизар Димитров също е шокиран от черната вест за Миодраг Йешич, който загина вчера при автомобилна катастрофа в западната ни съседка. Бившият сърцат халф е трикратен шампион с "армейците", които през сезон 2004/2005 спечелиха титлата под ръководството на сърбина.

"Много е тежко! Шокирах се, щом разбрах за трагедията. Йешич ми беше не само треньор, бяхме и приятели. Гостувал съм му в Белград. Когато прочетох какво се е случило, не можех да повярвам. Но за съжаление се случват такива неща в живота и нищо не може да се направи", коментира разстроеният Велизар Димитров пред БЛИЦ.

Трагедия! Бившият треньор на ЦСКА Миодраг Йешич загина в катастрофа СНИМКИ

"Йешич беше страхотен човек, много ми е тежко, трудно се говори в такъв момент. С него имахме само хубави моменти, спечелихме шампионската титла 2005 година. Той беше треньор с много качества и умения. Отнасяше се перфектно с всеки човек от клуба. Не мисля, че има някой, който да каже лоша дума за него", продължи Димитров.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Гостувал съм му в Сърбия. Преди години ходихме в Италия и участвахме в турнир на малки вратички. И минахме по същия път между Рума и Ярак, където се е случила трагедията вчера", разказа още Велизар Димитров.

"Чувахме се доста често - по празници, за рождени дни. Той идваше често и в България, винаги ми се обаждаше и се виждахме. Огромна загуба, много е тежко да се говори в такъв момент. Но искам да ви разкажа и още нещо. Йешич имаше една приказка и винаги ни казваше да не използваме думата "трагедия", когато паднем в някой мач. След загуба се ядосвахме в съблекалнята и казвахме "трагедия, трагедия", а той ни отвръщаше: "Трагедията е в живота, в спорта няма трагедия, а загуба". Той вече беше минал през огромна трагедия със загубата на дъщеря му, която също загина след катастрофа. Жалко, че и с него така се случи. Мир на душата му!", завърши Велизар Димитров. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Велизар Димитров сензационно пред БЛИЦ Live: Отказах на Херо заради мутрите, Моуриньо ме искаше, но...

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК