Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Владимир Манчев дебютира с победа начело на втория отбор на ЦСКА. Дубълът на „армейците“ се наложи с 1:0 над Спортист (Своге) в първата си контрола от предсезонната подготовка. Двубоят се игра вчера на клубната база на „червените“ в Панчарево, но едва днес се появи информация. Единственото попадение бе дело на Димитър Петров в 69-ата минута.

Припомняме, че на 7 юни БЛИЦ първи съобщи, че Владимир Манчев ще бъде новият треньор на ЦСКА II. На следващия ден от „Армията“ официално обявиха назначението на бившия нападател.

Срещата срещу Спортист (Своге) премина под диктовката на "червените", които доминираха по отношение на владението на топката и по създадените положения за гол, а отборът на гостите стоеше изнесен високо и предимно на ръба на засадата.

Въпреки многото създадени положения, отборът ни трябваше да дочака до средата на втората част, за да открие резултата. Голът на втория ни отбор дойде в 69-ата минута след многоходова комбинация. Павел Жабов проби в наказателното поле от лявата страна и намери Антон Толев, който от своя страна подаде към Димитър Петров, а последният не сбърка и с мощен изстрел не остави шансове на вратаря.

В следващата си проверка ЦСКА II ще се изправи срещу тима на Ботев (Ихтиман). Мачът ще се играе в събота (29 юни) от 10:30 часа на клубната база в Панчарево.

Стартов състав:
1. Георги Гергинов (в), 3. Димитър Николов, 4. Александър Ганчев, 6. Йоан Лозанов, 7. Юлиан Гилов, 10. Кирил Георгиев, 11. Александър Кожухаров, 17. Теодор Апостолов, 18. Симеон Чатов, 21. Александър Бучков и 22. Радослав Живков (к)

Резерви:
30. Мартин Станчев (в), 2. Димитър Христов, 5. Божидар Петров, 9. Павел Жабов, 14. Антон Толев, 15. Димитър Петров, 16. Румен Рангелов, 20. Илиян Димитров, 21. Илиян Йорданов