ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света. Днес ще припомним един фантастичен удар на българин в Efbet, осъществен от любител на залозите, който показва отлична успеваемост в предвижданията си от мачове в Англия. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Случаят е от началото на февруари 2020 година. Любител на прогнозите от българския сайт за залози Efbet спечели 12 261 лева със залог от само 20 лева.

Майсторът успява да предвиди успешно 9 мача от долните нива на английския футбол, поставяйки ги в залог от права колонка.

Играчът е прогнозирал, че във всеки един от тези 9 двубоя ще паднат по над 2,5 гола, което му носи общ коефициент от 613,05.

Въпросните срещи, придружени от крайните им резултати:

Бирмингам - Нотингам 2:1

Чарлтън - Барнзли 2:1

Фулъм - Хъдърсфийлд 3:2

Акрингтън - Уимбълдън 2:1

Бристол - Ковънтри 1:2

Флийтууд - Донкастър 2:1

Кеймбридж Юнайтед - Колчестър 2:1

Челтнъм - Моркамб 2:1

Кроули Таун - Скънторп 3:1

Сами виждате колко добре са подбрани мачовете в печелившата права колонка, защото освен над 2,5 гола, всички срещи излизат и на гол/гол. Изисква се голямо майсторство за подобен прецизен подбор.

Поздравления за този майстор на залозите!

Отговорна игра 

Спортните залози и казино игрите са част от игралната индустрия, към която трябва да се гледа само като на средство за забавление. Хазартът не може и не трябва да бъде използван като източник на допълнителни или основни приходи. 

Не забавяйте, че участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.