ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Този път ще ви предложим нещо актуално, свързано със световното първенство по футбол в Катар. Представяме ви някои от най-популярните залози, които са направени за Мондиал 2022. Някои от тях са напълно резонни, но други са изключително странни и предизвикват учудване дори в изпечените букмейкъри. Такъв е случаят с прогнозите за общия брой голове, които Австралия ще отбележи на шампионата в Катар.

1. Общ брой отбелязани голове
* На шампионата в Катар ще се проведат 64 мача, а най-популярният залог по този показател е за отбелязването на 171 и повече голове. Това е съвсем резонно, тъй като на Мондиал 2014 са вкарани 171 гола, а на първенството през 2018 г. са 169.

2. Брой мачове, на които ще се играят продължения
* При тази възможност компанията „Ladbrokes“ отбелязва, че най-много са залозите за 6 и повече срещи. Средният показател за мачове с продължения на последните пет световни първенства е 5,6. Само два пъти те са били 6 и повече. На Мондиал 2006 се играят 6 мача с продължения, а през 2014 г. само 8. На световното първенство през 2018 г. на пет мача победителя беше определен след продължения, както беше през 2002 г. В ЮАР през 2010 г. е минимумът – 4.

200 лв Начален Бонус Спорт!

3. Голове, отбелязани от Австралия
* Тук най-популярният залог в това отношение е, че „кенгурата“ ще вкарат под 2,5 гола на Мондиал 2022. Тук също има резонна причина, която кара феновете да залагат на толкова ниска резултатност на австралийците. Местните медии отбелязват, че това е най-слабият отбор, който страната е пращала на световно първенство, а освен това тимът е считан за аутсайдер в групата с Франция, Дания и Тунис.

4. Имената на отборите, които ще играят на финал
* Букмейкърската компания „Ladbrokes“ анализира, че най-прогнозираната двойка за решителния мач на Мондиал 2022 противопоставя Бразилия с настоящия шампион Франция. Отчита се, че това е най-логичният избор от гледна точка на дълбочината на съставите на „селесао“ и „петлите“, както и от представянето на двата тима в последните месеци. Трябва да се отбележи, че данните са направени преди носителят на „Златната топка“ Карим Бензема да отпадне от селекцията на Дидие Дешан заради контузия.

5. Как Англия ще отпадне от Световното
* От гледна точка на историческото представяне на „трите лъва“ на световно първенство, логичният избор е отпадане след изпълнение на дузпи. Това е и най-често срещаният залог в компанията „Bet365“. Има си и резонно обяснение. За последните над 30 години Англия общо 8 пъти е отпадала след дузпи на 11 големи турнира.

ВИЖТЕ КЛАСИРАНИЯТА В ГРУПИТЕ!

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК