ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Този път ще разкажем за запален на американския футбол, който завърши в ареста, след като се обзаложи с жена си за мача между Чикаго Беърс и Грийн Бей Пекърс. В началото на ноември 2013 г. двамата отишли да гледат срещата в спортен бар в щата Уисконсин.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Джон Грант и съпругата му направили залог за крайния изход на двубоя. Той бил фен на Чикаго, а тя на Грийн Бей. Двамата се обзаложили, че който загуби ще получи заряд от електрически пистолет в тялото си.

Грант обаче решил да злорадства за успеха на любимия си Чикаго Беърс и пуснал на три пъти ток на съпругата си. Тя обаче понесла тежко ситуацията и по телефона подала оплакване от полицията.

При пристигането си органите на реда направили тест за употреба на спиртни напитки в организма им и се оказало, че съдържанието на алкохол сериозно превишава максимално допустимата норма за шофиране.

Джон Грант в крайна сметка бил арестуван, но не заради физическия тормоз над съпругата си, а заради незаконно притежание на пистолет с електрически заряд. За посегателството над съпругата си не получи обвинение, тъй като използването на тока станало с нейно съгласие.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК