ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Офанзивният халф на Лудогорец Тодор Неделев е един от двамата големи победители след изиграването на двата съботни мача от 31 кръг в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Националът и вратарят на Ботев (Враца) Красимир Костов са участниците, събрали най-голям актив след края на финала на ФА Къп и срещата от италианската Серия „А“ между Торино и Интер.

Неделев и Костов са сред четиримата участници, познали с точност, че Манчестър Сити ще надвие съгражданите си от Юнайтед с 2:1 и ще спечелят най-стария трофей в историята на футбола. Крайният резултат беше познат още от Георги Аргилашки (Ботев Враца) и Красимир Милошев (Локомотив София).

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Неделев и Костов обаче прибавиха към актива си и от победата на Интер с 1:0. И двамата бяха прогнозирали успех на „нерадзурите“ с 2:1, докато Аргилашки и Милошев неуспешно предвидиха равенство 1:1. Това означава, че Манчестър Сити и Интер, които на 10 юни ще се изправят един срещу друг във финала на Шампионската лига, донесоха повод за радост на Тодор Неделев и Красимир Костов.

Лидерът в класирането Иван Дичевски от Спартак (Варна) увеличи на две точки аванса си пред своя преследвач Александър Дюлгеров от Пирин. Дичевски правилно предвиди победи на Манчестър Сити и Интер и прибави две точки в актива си, докато Дюлгеров сбърка с прогнозата си за равенство между Торино и Интер.

Настоящият 31 кръг е последен за първия сезон на играта Звездна лига и ще бъде ключов за крайното класиране. Разликата в челото е много малко и няколко от участниците имат шанс за успех. През този уикенд участниците са дали своите прогнози за още три мача: Рома – Специя, Селта – Барселона и Бетис – Валенсия. Припомняме, че според правилата на играта при познат точен резултат се присъждат по 3 точки, а само при улучен знак – 1 точка.

Как участниците прогнозираха мачовете от 31-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА

КЛАСИРАНЕТО НА ЗВЕЗДНА ЛИГА ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА 31 КРЪГ