ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярната певица Теди Кацарова продължава силното си представяне в играта Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ. Тя записа втора поредна победа, след като за втора последователна седмица се справи с мъжка конкуренция.

В 29 кръг неин съперник беше известният културист Димитър Ходжев, наричан от всички Митьо Крика. Теди изглежда не се впечатли от якия мъжага и го надви в полето на прогнозите на мачовете от българския футболен елит.

Преди изиграването на последната среща, за която двамата бяха дали своите предвиждания, Кацарова имаше аванс от две точки пред Ходжев. Единственият шанс за победа на Митьо Крика беше надеждата, че Спартак (Варна) и Хебър ще завършат при резултат 2:2.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Културистът беше съвсем близо до познаването на точния резултат, тъй като „соколите“ спечелиха с 2:1. Това обаче донесе допълнителна точка на Теди Кацарова, която беше прогнозирала успех на варненци с 1:0.

Така в крайното класиране на 29 кръг на Efbet лига певицата събра актив от 4 точки, докато Митьо Крика приключи участието си само с една точка.

Припомняме, че в играта Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ популярни лица от българския шоубизнес прогнозират мачове от родното футболно първенство. Участието е на елиминационен принцип, в който победителят от кръга продължава в следващия, където ще играе срещу нов съперник.

За познат точен резултат се присъждат три точки за общото класиране. Уцелен знак от дадена среща носи по една точка. Лидер в генералното класиране продължава да е Дарин Ангелов с 21 точки, следван от Maги Джанаварова (14 т.), Aфлредо Торес и Ива Екимова - по 13 т. и др.

Какви точно бяха прогнозите на Теди и Крика в 29-ия кръг на шоу-играта Ефбет лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!