ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Теди Кацарова и Орлин Павлов са участниците в последния кръг на играта на Блиц Букмейкър – efbet Лига. Популярната певица продължава победния си марш, а певецът и актьор ще се опита да сложи край на успехите й.

След тяхната игра първият сезон на Блиц Букмейкър – efbet Лига ще приключи.

Лидер в класирането е актьорът Дарин Ангелов с 21 точки, но той вече не участва в прогнозите, тъй като отпадна преди доста кръгове. Теди Кацарова има 14 точки и само при минимум 8 спечели от последния кръг ще изпревари Дарин. За целта тя трябва да е изключително точна в прогнозите на предстоящите пет мача – да познае минимум два точни резултата и два точни знака.  

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а само за знак – една точка.  Припомняме и друго – играта е на принципа на елиминациите. Който спечели, продължава напред, трупайки точки, докато отпадне. Който загуби, е аут.  

Ако не успее Кацарова, Дарин Ангелов ще бъде обявен за краен победител. Ако обаче Теди се превъплъти по идеален начин в ролята на оракул, ще финишира първа. 

Мачовете,  които Кацарова и Павлов прогнозираха, са: Локомотив Пд – Черно море, ЦСКА – ЦСКА 1948, Лудогорец – Левски, Пирин – Спартак Вн, Хебър – Берое.

Любопитното е, че ако пророкуването на Орлин се сбъдне, то ЦСКА ще е шампион още в събота, 3 юни. Той дава победа за „армейците“ срещу ЦСКА 1948 и успех за Левски в Разград срещу Лудогорец. Случи ли се написаното от него, половин футболна България ще ликува. 

Тъй като това е последен кръг от първия сезон на играта, какво ще се случи, ако Орлин спечели срещу Теди. Това ще му осигури участие в първия кръг на втория сезон на Блиц Букмейкър – ефбет Лига, който ще стартира през юли с началото на новото ни футболно първенство. Тогава, обаче, Орлин ще започне с нула точки. Същото се отнася и за Теди, но и тя ще започне с нулев актив, тъй  като това ще е втори сезон и нова игра.
  
Как точно прогнозираха Теди и Орлин мачовете от 31-ия кръг на забавната игра ефбет Лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!