ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света. Този път ще ви разкажем за случай, при който самите играчи искат да усетят тръпката от това, което милиони фенове правят с тях и отборите им всеки ден.

Футболистът на английския национален отбор Джак Грийлиш се оказа в доста нетрадиционна роля на Мондиала в Катар. Британецът се превърна в обект на залози от португалските си сънародници Бернардо Силва и Рубен Невеш, които не пропускат негов мач. 

Специална Бонус игра от efbet за Световното първенство

Грийлиш се появи като резерва във всички двубой на Англия досега, а португалците решили да се позабавляват и да изкарат малко пари на негов гръб.

Всичко започнало, когато Силва предложил облог на Диаш за това колко пъти Грийлиш ще бъде фаулиран до края на двубоя със Сенегал, спечелен с 3:0, появявайки се в игра в 25-ата минута.

"Снимах Рубен и го попитах колко фаула ще има срещу Джак. Той каза девет, а аз седем. Направихме залог. Не познахме, но аз бях по-близо. Много се радвам за Джак, за Фил Фодън и за останалите момчета от Англия, че се справят добре на Световното. Желая им да продължават така, но честно казано не искам да играем с тях на полуфинала", призна Силва.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК