ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вратарят на Спартак (Варна) Иван Дичевски продължава да води в класирането на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ след завършването на 29 кръг, но напрежението е много голямо и 22-годишният страж едва не изтърва аванса си пред основния си преследвач.

Капитанът на Пирин Александър Дюлгеров се беше изравнил на върха на класирането с Дичевски, след като с точност позна резултата от победата на Борусия (Дортмунд) над Аугсбург (3:0). Това му донесе три точки, докато Дичевски прогнозира, че „жълто-черните“ ще спечелят, но не уцели точния резултат.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Така двамата имаха по 108 точки на върха. Вратарят на Спартак (Варна) обаче показа по-добра успеваемост при предвижданията си за две големи неделни дербита в Европа. Той правилно предвиди, че шампионът на Италия ще победи финалиста в Шампионската лига Интер (3:1), а доминаторът в Лига Европа Севиля ще завърши при равен резултат срещу градския съперник Бетис (0:0).

И за двете срещи Дичевски не уцели точния резултат, но взе по една точка. Дюлгеров и в двата случая не прибави към актива си. Така вратарят на Спартак (Варна) възстанови аванса си от две точки на върха във временното класиране.

Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат три точки за общото класиране. Уцелен знак от дадена среща носи по една точка.

Какви бяха прогнозите на участниците за 29-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!