ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият национал Валери Божинов впечатли с блестяща проява от луксозния комплекс „JA The Resort“ в Дубай. Божинката беше на гости на бившия си отбор Левски, който е на зимна подготовка именно в райския курорт в ОАЕ.

Красивата обстановка не попречи на Валери за пореден път да се докаже като специалист по италианския футбол. В 14-ия кръг на Звездна лига от играта Букмейкър БЛИЦ Божинов единствен с точност прогнозира победата на Наполи с 2:1 над Рома.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Така бившият нападател на Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити спечели три точки и увеличи аванса си в класирането на играта. Божинов, който е представител на столичния Септември, където през есента беше помощник-треньор, вече има актив от 53 точки, на четири пред знаменития бивш вратар на ЦСКА Георги Велинов и на добрия си приятел Галин Иванов от Славия.

Джони и халфът на „белите“, както и почти всички други участници в играта взеха по една точка от мача между Наполи и Рома, тъй като бяха предвидили победа на неаполитанците, но не успяха да уцелят точния резултат. Единствени без точки останаха Васил Панайотов (Черно море) и Антон Недялков (Лудогорец). Представителят на „моряците“ беше прогнозирал равенство, докато Недялков рискува с предвиждане за победа на „вълците“.

Припомняме, че в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ участват представители на всички отбори от родната efbet Лига. Всеки уикенд те прогнозират по пет мача от най-силните европейски първенства. За уцелен резултат се дават три точки, а при познат знак наградата е една точка.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 14-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА