Известният боксов треньор и тв коментатор Теди Атлас съвсем отписа Кубрат Пулев за очакваната битка с Антъни Джошуа.  Мачът трябваше да е през юни, но последната обявена дата за битката е 25 юли, като специалистът не даде особени шансове на Кобрата.

"Той направи много като аматьор, но определено бъдещето не е пред него. На 38, почти 40, нещата се променят. Не е това, което беше. Разочарован е от загубата от Кличко през 2014 година и печели всичките си мачове след това, но просто не е на това ниво", обясни Атлас пред boxingscene.com.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Той сподели мнението си и за завръщането на съперника на Пулев - Антъни Джошуа след изненадващото поражение от Анди Руис.

„Много хора мислеха, че Джошуа е най-добрият, но след това беше нокаутиран от Руис, но после се възроди, което не е лесно. Джошуа се завърна, използва физиката си. Той стана евтина версия на Мохамед Али.

И не му се подигравам, защото всеки би бил евтина версия на Мохамед Али. Свърши много добра работа, направи това, което трябваше във втория мач с Руис, да играе със слабостите на Руис. В следващия мач ще е интересно, дали ще е нов стил или ще е комбинация от новия и стария стил.“

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!