Кубрат Пулев изригна с обиди към Тайсън Фюри. Българинът даде интервю пред американската репортерка Хелън Йе, коментирайки трудната победа на Циганския крал срещу Ото Валин. Журналистката говори с Пулев в тренировъчната зала на промоутъра на Кобрата - "Топ Ранк".

Българинът обясни, че Фюри не го е впечатлил с изявите си срещу Ото Валин и разкри любопитна случка, че в миналото Фюри е отказал да се бие с него. 

Докато даваше интервюто, Пулев видя на стената плакат на британеца и демонстративно го скъса, след което каза пред колежката на Джени Суши - "Гледайте го този, прилича ми на клоун! Хубава снимка са му направили, но наистина прилича на клоун. В тази зала са се били много големи имена, тук е тренирал и Майк Тайсън, така че този няма място."

"Наблюдавах мача му. Той не представи нищо особено, има само една голяма уста, едно плямпало е. Нищо специално. Би се срещу съперник, за когото това беше първи голям мач в кариерата. По принцип би трябвало да го нокаутира, а той дори получи тежка аркада", коментира Пулев представянето на Фюри срещу шведа.

 Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Той само плямпа и не уважава другите боксьори. Затова бях изненадан, че въпреки големите му закани, се би 12 рунда", каза Пулев и разкри случай, в който е трябвало да се бие с Тайсън Фюри в миналото, но британецът е отказал. "Преди години, докато още се биех за "Зауерланд", те преговаряха с него за мач с мен. Той беше свободен, нямаше скорошен двубой, но каза, че не може да се бие с мен. Какво да ви кажа повече за него...", добави Кобрата.  

"В момента аз съм претендент №1 на IBF и трябва да се бия с победителя от реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис. Защо ми е да се бия с Фюри? Но такъв мач не е проблем за мен. Със сигурност ще го има в бъдеще. Но той сигурно се страхува, не знам, попитайте го. Аз съм готов, уважавам всеки боксьор", каза още Пулев.

ИНТЕРВЮТО - ТУК!!