Легендата в тежка категория на бокса Майк Тайсън призна, че почти всички пари, които е спечелил от битките си – около половин милиард долара, е профукал за жени. Железния Майк е харчил много и за купони, а сега съжалява за слабостта си, защото е в затруднено финансово положение.

„Последният ми милион долара беше похарчен за моята рехабилитация, защото от приблизително 500 милиона, които направих като боксьор, не ми остана нищо. Всичко отиде за жените, продължи между 15 и 16 години, изглеждаха много пари, но свършиха“, сподели Майк Тайсън в подкаста The Pivot и обясни, че няма да остави много в наследство на децата си.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Това, което им оставям, е съзнанието да работят усилено и много да се молят. Парите няма да им помогнат, ще ги наранят, защото няма да ги научат да се справят сами, да преодоляват трудностите и да бъдат трудолюбиви“, добави легендарният боксьор.

Междувременно стана ясно, че премиерата на поредицата „Mike“ на Hulu ще бъде на 25 август, но легендата изрази недоволството си от начина, по който е подготвена продукцията. Никой не се е свързал с него, за да се консултира с определени епизоди от живота му.

„Hulu е стрийминг версията на търговията с роби. Те откраднаха моята история и не ми платиха. Не позволявайте на Hulu да ви заблуди! Не подкрепям тяхната история за моя живот. Не е 1822 г.! Това е 2022 г. Те откраднах историята на живота ми и не ми е платено. За ръководителите на Hulu аз съм просто „негро“, което могат да продадат на търг", написа Тайсън в Instagram.