Разкритието на Евгени Горанов пред БЛИЦ вчера, че играчи на ЦСКА са продали мача на Левски, загубен с 1:7 на 23 септември 1994 година, взриви футболната ни общественост. Бившият вицепрезидент на "червените" не спомена имена, но уточни, че става въпрос за петима състезатели. В някои медии днес се появи информация, че сред набедените е бил Стойчо Стоилов, който днес е главен мениджър на "Армията".

В тази връзка БЛИЦ потърси отново Евгени Горанов, който заяви следното:
"Не, категоричен съм. Стойчо Стоилов не е сред тези футболисти. Така че, нека не се спекулира с името му. Да, той наистина напусна ЦСКА след края на сезона 1994/95, но причините бяха други. Лично аз взех Стойчо при нас за втория му престой в Борисовата градина. Говоря за лятото на 1994 година. Отмъкнах го от тогавашния шеф на Пирин Чомбе и го заведох на рождения ден на Илия Павлов във Варна. После със самолет се прибрахме в София и той подписа с нас.

Имам предвид други играчи. Някои, лека им пръст, не са между живите. Става въпрос за футболисти от отбранителния вал, а Стойчо Стоилов беше офанзивен играч. Беше много добър състезател и точен човек. Аз си държа на думите и няма да се отметна от тях." 

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)