ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира интересни теми около клуба в интервю за подкаста "Код Спорт" с популярните водещи Владимир Памуков и Красимир Минев. 

Във втората част от интервюто му (първата бе пусната днес преди обяд) босът отговори на въпросите - "Продава ли се ЦСКА?", "Кой управлява в Борисовата градина?" и "Каква е мисията на Гриша Ганчев?"

Отговорите на Гриша Ганчев:

"Първо, аз вече не съм никакъв в клуба. Стана от година и нещо. Там е Дани, съдружникът му, там е Стоичков с по-малки дялове и т.н. Това, че помагам от време на време, като ме потърсят... Но те вече не ме и търсят. Моята мисия я знаете от 100 години. Ще го направим този стадион. Последни издихания там има, някакви дела. Но си мисля, че съдът ще отсъди в наша полза и всичко ще е в ред", заяви Ганчев.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес делото по жалбата, която блокираше ремонта на стадион "Българска армия", беше спряно и така бе разчистен пътят към голямата цел на "червените".

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

В следващите дни с интервюто на Гриша Ганчев ще се процедира така - по неписаните правила на Интернет. Всеки ден ще бъде качвани по две части. След което ще бъде излъчено цялото интервю, продължило повече от час.