ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира, че всички в клуба, както и феновете, искат силно шампионската титла. Шефът на "червените" изрази надежда, че ще има спортсменство и феърплей през пролетния полусезон в Еfbet Лига. Филипов говори преди контролата с Пирин (Благоевград). 

Той съобщи, че на този етап няма да бъдат привличани или продавани футболисти и Тобиас Хайнц ще бъде единственото ново попълнение в състава на Саша Илич. Той е категоричен, че ЦСКА ще има модерен европейски стадион и призова привържениците за подкрепа.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"ЦСКА е готов да зарадва феновете с шампионската титла. Това винаги е била целта пред отбора. ЦСКА е клуб, който трябва решително да преследва заявената цел. Ще направим всичко възможно, за да спечелим титлата. Вярвам в отбора и треньора. Убеден съм в качествата на нашите футболисти. Ако има нужния феърплей в първенството, може да станем шампиони", коментира Филипов.

"Всеки мач ще гоним победата. По този начин мисля, че ще постигнем целта, която сме си поставили. Дали вярвам във феърплея? В спорта водещото е спортсменството и феърплея. Не е толкова важно кой ще бъде шампион, важно е всичко да се решава на терена. Надявам се да е така - тогава качеството на футбола ще се вдигне", продължи той. 

"Това са футболистите за пролетния полусезон. Мисля, че имаме нужния потенциал. Добавихме класа в отбора, надградихме с привличането на новия играч - Тобиас Хайнц. Това ще е съставът за пролетта", добави Филипов. 

"Когато излезе конкретна информация за стъпките, които се следват по въпроса за стадиона, феновете ще бъдат незабавно информирани. Работи се ежедневно. Планът се следва, сроковете се спазват. Искам да успокоя феновете и да им кажа, че ЦСКА ще има модерен европейски стадион и да вярват на това, което излиза от клуба. Няма нищо по-хубаво от това “Армията” да е пълна и феновете да подкрепят безрезервено отбора, както са правили винаги", добави Филипов.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК