„Лекарите, Бойко Борисов, правителството и щабът, начело с генерал Мутафчийски, са надеждите ми тая пущина да се махне от България“, коментира пред БЛИЦ братът на Христо Стоичков – Цанко.

„Вкъщи съм и не мърдам никъде. Чат-пат излизам до магазина. Имам предвид на 4-5 дни веднъж. Ходя с колата, въоръжен съм с маска и ръкавици, пълня няколко чанти с каквото трябва и обратно у нас. Тук в Пловдив е като навсякъде. Из хората има страх. Има паника.

Аз се чудя кои пуснаха този гаден вирус? Това не е случайна работа, да знаеш. Някой го пусна в Китай, а после удари здравата Европа, най-много Италия, и сега Щатите. Забележи само. Ударени са най-силните икономически държави на света. Защо не плъзна гадината из Африка или Южна Америка. Или пък в Австралия. Виж къде удря, а?! Май не е случайно. Който го е пуснал, Господ да ги накаже.

Вирусът взима човешки животи и парализира целия свят. Народът ще обеднее, ако това не спре.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Затова се радвам, че у нас бяха взети бързи и спешни мерки. Браво на всички. Даже имам едно предложение. За 10-14 дни да ни забранят да излизаме от вкъщи - пълна карантина. Ама никъде да не излизаме! Да, това е много крайна мярка, но…

Притеснявам се най-вече за дъщеря ми, за майка ми, за брат ми и децата му. Той е в Америка и спазва стриктно предпазните мерки. А за майка ми вече ви разказах…

Надявам се всички да сме добре и скоро време вирусът да се махне“, завърши Цанко Стоичков.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!