Седемкратният носител на титлата “Мистър Олимпия” Арнолд Шварценегер пристигна в България, научи БЛИЦ от свой източник. Бившият губернатор на Калифорния кацна в София с частен полет от Мадрид, където бе на организирания от него турнир “Арнолд Класик”. Вчера Константин Паскалев спечели златен медал за класически културизъм на надпреварата в испанската столица. Еврошампионът за 2001 г. обра овациите на Шварценегер, който аплодира българина от мястото си на първия ред.

Както вече БЛИЦ писа, в петък Арнолд Шварценегер е дал вечеря в ресторанта на тузарския мадридски хотел "Риц Карлтън". Сред 16-те отбрани гости е бил и президентът на родната федерация по културизъм и фитнес Александър Сталийски. 64-годишната холивудска звезда пристигна у нас по покана Сталийски. Той ще участва в снимките на екшъна "Непобедимите 2" и ще проведе официални срещи с кмета на София Йорданка Фандъкова и с кандидат-президента на ГЕРБ Росен Плевнелиев.

По-рано днес в София пристигнаха други две големи екшън звезди - Чък Норис и Джейсън Стейтъм. У нас са още Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен и Жан-Клод Ван Дам. Очаква се в България да дойде и Брус Уилис.
За бившия губернатор на Калифорния бе осигурен брониран "Мерцедес" и солидна охрана. От звездите пристигнали днес единствено Арнолд даде автографи на феновете си./БЛИЦ

Снимки: Булфото
arnold1.jpg

arnold.jpg

________.jpg