Мъжкият ватерполен отбор „Локомотив Никола Нанов“ ще запомни Бургас по уникален начин – не само с победата, но и с романтика, която завладя целия тим. Тази година Локомотив за трети пореден път печели титлата на държавния шампионат по водна топка, който се проведе в „Парк Арена ОЗК“ в морския град. Но освен напражение, край басейна имаше и много романтика. Преди полуфинала с ЦСКА капитанът на отбора Виктор Тодоров направи нещо изненадващо - падна на колене пред половинката си Теодора Максимова и поиска ръката й, пише "Флагман".

Нищо неподозиращата Теодора стоеше с приятелки на трибуните, за да гледа мача на своя приятел. Виктор грабна микрофона, уж за да пожелае успех на момчетата. Той обаче се отправи към сектора с посетители, бръкна в джоба на халата си и извади годежен пръстен. 

„Ще се омъжиш ли за мен?“ – прозвуча пред всички зрители по трибуните. Развълнуваната Теди без да се замисли каза „ДА!“. 

Капитанът на „железничарите“ предизвика аплодисментите на всички присъстващи в „Парк Арена ОЗК“, дори на съперника ЦСКА. На видеостената пък тематично заваляха сърца и се показаха снимки на щастливата двойка.

Явно силните емоции и чаканият отговор дадоха сили на Виктор, чийто тим спечели титлата в двубой срещу ЦСКА.