Играчът по американски футбол на Далас Каубойс Тайрън Кроуфърд е участвал в сбиване в бар и след това е ударил двама полицаи, пише американското издание TMZ Sports.

Инцидентът е станал на 15 март в бар в Панама Сити (щат Флорида). Към полунощ в заведението започнало сбиване, при което много хора са получили наранявания, включително от персонала. Един от сервитьорите е със счупен крак.

Според информациите при пристигането на полицаите мелето вече се било преместило на улицата пред бара.

В публикувания доклад на униформените името на Кроуфърд липсва, но източник на американското издание, който бил сред очевидците, свидетелства за присъствието на спортната звезда.

Спортистът се опитал да защити един от участниците в боя, на когото поставяли белезници. При това Тайрън Кроуфърд изблъскал двама от униформените при намесата си.

Други полицаи накрая извели футболиста от мястото на боя. Въпреки че е нападнал служители на реда, той не е бил арестуван и записан сред участниците в мелето.

Далас Каубойс в последните три години беше обявяван от сп. „Форбс“ за най-скъпия спортен клуб в света. За 2019 година цената му беше определена на 4,8 милиарда долара.