Отлично стартира новият сезон за гимнастичките от клуб Левски. Момичетата се готвят за Националния шампионат за ансамбли в края на този месец и държавното първенство Б категория индивидуално, което ще се проведе през ноември. Сред отлично представилите се и завоювали медали бе и Юлиана Тотева, дъщеря на нашия колега Людмил Тотев.

На първия турнир, на който участваха – „Тракия Елит“, в гр. Пловдив, ансамблите в клуба на Нешка Робева показаха новите композиции, които готвят.

Най-малките представителки, момичетата в категория ДМВ в състав Антония Маринова, Даная Атанасова, Юлиана Тотева, Яница Абрашкова и представителката ни в олимпийското звено Ивон Божкилова се трудят много отговорно и старателно и заедно със своята талантлива треньорка Теодора Паничарска, са подготвили страхотна композиция. За съжаление имаха малшанса да излязат първи и направиха някои грешки. Въпреки това, децата много се харесаха на публиката и успяха да се окичат с бронзовите медали, съобщава официалната страница на Левски.

Талантливите представителки при ансамблите ДСВ шокира конкуренцията и съдиите, като представиха оригинална и сложна композиция, дело на Валентина Симеонова и отмъкнаха златните медали в надпреварата. Десислава Галионова, Денислава Сомноева, Мария Стаменова, Камелия Петрова и София Тамакярска бяха отбор още миналата година на републиканското първенство за ансамбли при ДМВ.

Йоана Колева, Лъчезара Пекова, Сибила Кърпачева, Леонор Божанова и Рейчъл Стоянов сформираха ансамбъла на Левски при жените и представиха композиция с 5 обръчи, която е само на един месец. С малки неточности и загатвате на голям потенциал, момичетата завоюваха сребърен медал на това състезание и възхитиха за пореден път публиката.