Страхотен секс скандал разтресе САЩ, след като известният шампион по таекуондо Стивън Лопес и брат му Хеан, бяха обвинени в посегателство над непълнолетни момичета.

Срещу двамата, които в миналото също бяха обект на разследване за изнасилване, са заведени няколко дела, като общото е, че братята Лопес са искали секс срещу включване в клуба им по таекуондо. Една от жертвите разказа как е била дрогирана и изнасилена по време на турнир в Далас през 2010 година, когато е била на 16.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Срещнахме се на турнир, а той ме покани ме на вечеря. Не бих приела толкова лесно да изляза с непознат, но той беше много мил и ми каза, че се интересува от мен като човек и като спортист. Обеща да работим заедно и се съгласих. Седнахме и пихме по едно, но след няколко минути се почувствах зле. Заведе ме в стаята си. Там беше брат му и още няколко негови приятели. Усещах, че ще се случи нещо лошо. Не можех да се движа, а те започнаха да ме целуват. Помня, че Лопес ме изнасили вагинално, а него приятел опита да вкара пениса си в устата ми. 

Последното, което помня, е как се опитвах да ги махна от себе си. Събудих се гола в леглото и осъзнах какво е станало. Тези мъже ми отнеха нещо, което не може да се върне. Не казах на никого, защото няколко неща ми се губеха и се страхувах, че няма да ми повярват", разказа тя пред thedailybeast.com, а подобни негативни преживявания разкриха още няколко момичета - тогава обещаващи млади надежди.

Лопес в миналото беше определян като Майкъл Джордан на таекуондото, но през 2018 година беше изхвърлен от спорта заради още няколко обвинения в изнасилване.