Легендата в художествената гимнастика и президент на федерацията по този спорт у нас Илиана Раева изрази своята подкрепа преди балотажа на изборите за кмет на София. Съпругата на Наско Сираков застана твърдо зад кандидатурата на Йорданка Фандъкова и обясни защо я подкрепя.

Ето какво написа Раева във Фейсбук:
Време е за подкрепа! Аз ще подкрепя г-жа Йорданка Фандъкова! Ще гласувам за доказалия се успешен кмет и личност притежаваща и запазила в себе си най-важните човешки качества! 

Ще гласувам за нея! Защото харесвам родния си град София! Защото го обичам и се чувствам прекрасно като негов жител! Защото харесвам нежността, умереността, последователността, стоицизма на истински войн, какъвто всъщност е г-жа Фандъкова! Защото обича истински нашия спорт и помага безкористно винаги, когато е имало нужда от помощта на общината в рамките на закона!

И заради нещо, което за мен е най-важното, защото от него зависи всичко - същността и личната и характеристика!

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В най-тежкия момент от професионалния ми път като президент на БФХГ, когато при една много трудна ситуация за националния отбор, озверели хора ме разпънаха на кръст и с ръце късаха парчета от плътта и душата ми, точно тя беше една от първите, които ми написа СМС! Трогателен и искрен, с който ми изпращаше любовта си и изразяваше пълната си подкрепа към мен, треньора и отбора! Никога няма да забравя това!

Нашият кмет трябва да е отговорен, грижовен, да е блестящ професионалист и човек с главно Ч!

Госпожа Фандъкова е всичко това и аз, и семейството ни с огромно удоволствие ще я подкрепим!

Успех! С огромно уважение към Вас, г-жо Фандъкова".