"От 8 години всяка година караме основната си част от подготовката на базата в Белмекен. Много сме доволни и нямам нито едно оплакване от нито едно момиче". Това каза пред "Новспорт" президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, която взе отношение по скандала, след като Кубрат Пулев алармира, че високопланинската база  е "престъпно занемарена". 

"Невероятно полезно ни е да се готвим на Белмекен. Искам да отбележа, че освен там, много добри условия има и в "Спортпалас" във Варна. Тази година заведох там дори и девойките. Много сме доволни и за тези години нямаме нито едно оплакване. Заради добрите условия вдигнахме лагерите от 14 на 20 дни. Обслужването е на добро ниво и се радвам, че имаме възможност да се готвим там", каза още легендата на световната художествена гимнастика, която в момента ръководи най-успешния ни в последните години спорт.

"Не искам да коментирам за другите, но нашата федерация стриктно изпълнява плащанията си към Национална спортна база и никога не сме си позволили да закъснеем", подчерта Раева.