Треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Ина Ананиева говори пред „Нова телевизия“ за националката Цветелина Стоянова, която се бори за живота си след падане от шестия етаж във вторник.

„Имаше проблем с нея след Световната купа в Испания, тогава категорично каза, че не издържа и не иска да тренира повече. Нямам отговор какво не съм разбрала. Не разбрах, че иска да се откаже седмица преди Европейското и два месеца и половина преди Олимпиадата... Тогава вече имахме съмнения, че е затормозена, че иска да каже нещо“, призна Ананиева.

„От психолога Таня Янчева знам, че Цвети не е в депресия. Много ми е тежко и много ме боли. Последните дни спеше вкъщи, спях до нея. Единственото, което казваше е, че ще ни провали и няма да издържи. Разплака се веднъж при Илиана, после при мен на тренировката. Казах й тогава, ела с нас на Европейското, без да играеш. После тя им написа в чата на останалите момичета, че се отказва. Михаела Маевска събра момичетата и отидоха при нея. Миналата седмица беше непрекъснато „ще тренирам, няма да тренирам“. В събота през нощта сменихме акредитациите, а ние пристигнахме във вторник“, разкри треньорката.

Агенция БЛИЦ стиска палци на Цвети да се пребори. Искаме отново да ни радва!

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА