Волейболната националка Нася Димитрова е сред хората, които не одобряват предизвикателството с тоалетната хартия, което залива социалните мрежи от няколко дни насам. Редица футболни звезди, а и много други, не спират да демонстрират уменията си, жонглирайки с руло от санитарно-хигиенния продукт. И докато го правят с широка усмивка, явно не осъзнават какъв нов проблем е на път да надвисне над човечеството... 

"Явно е много готино да се рита тоалетна хартия или да се цъка на волейбол с нея, само че не знам повечето хора дали си дават сметка, че тази хартия е поредното отрязано дърво... поредното, от което всеки изминал ден губим живота си. Не коронавирус ще ни убие, а недостига на чист въздух. Или по-скоро простотията у хората. Дерзайте...", коментира Нася Димитрова.

"Смятам, че е напълно безразсъдно това, което правят", добави пред БЛИЦ класната волейболистка, която в момента е у дома си, спазвайки мерките на властите в борбата с коронавируса. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Бившата звезда на Левски и Марица е състезателка на турския ПТТ (Анкара), където е съотборничка с друга наша националка - Гергана Димитрова. 

При настоящата ситуация Нася Димитрова също е принудена да тренира при домашни условия като всички други, стремейки се да не губи форма. 

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!