Петкратният световен шампион Рони О`Съливан ще излезе в директен двубой с настоящия световен шампион Марк Селби в София и Пловдив.
Двамата най-известни играчи по снукър в момента ще кръстосат щеки в зала „Универсиада“ в София на 30 септември, а ден по-късно ще зарадват публиката в зала „Колодрума“ в Пловдив.  

Феновете обаче се интересуват от това какво ще правят звездите и дали ще могат да се доберат до тях за автографи. Първа в България ще пристигне Михаела Таб. Тя ще бъде за първи път у нас и затова ще има повече време от останалите звезди да се разходи из столицата.

Официалната пресконференция с Михаела Таб преди събитието ще бъде на 29 септември в 11 часа в Спортен бар Ефбет Люлин, където ще раздава и автографи за феновете. Малко по-късно Михаела Таб ще бъде на среща с българските съдии в спортен клуб „Академията“, където ще обсъдят новите тенденции в снукъра.

Рони О‘Съливани и Марк Селби ще пристигнат в София в деня на двубоя с полет от Лондон и ще кацнат на летище София в 13:45 часа. Феновете ще могат да се срещнат със своите любимци след 17:00 часа в Спортен бар Ефбет Люлин, където звездите ще раздават автографи и ще участват в томбола, организирана от спонсора. Началото на срещата в зала „Универсиада“ е насрочено за 20:00 часа.

На следващия ден феновете на снукъра в Пловдив ще могат да се докоснат до звездите в Спортен бар Ефбет в града под тепетата след 17:00 часа. Двубоят между двамата започва в 20:00 часа в зала „Колодрума“.

За разлика от миналата година този път не e сигурно дали Рони и Селби ще останат след шоуто, за да раздават автографи на всички зрители. Организаторите ще направят всичко възможно това да се случи, но програмата на двамата е много натоварена и те предпочитат да си почиват.

Двете снукър звезди в момента участват на Шанхай Мастърс, който приключва на 25 септември. Ден по-късно в Престън (Англия) започват квалификациите за European Masters и International Championship. След престоя си в България двамата заминават директно за Румъния, където на 3 октомври стартира European Masters.