За четвърта поредна година волейболна академия "Стойчев-Казийски" организира летен тренировъчен лагер „Big Volley Camp“ в супер модерния комплекс  „Камчия“, край Варна. В лагера участват над 100 деца от цяла България, които ще бъдат тренирани по най - новите методологии в спорта.

Днес  легендата на волейбола наблюдава тренировъчния процес в мултифункционалната спортна зала на комплекс „Камчия“, а по - късно през деня Матей Казийски ще изненада деца, които са част от четвъртия Национален диабетен лагер „Докосни дъгата“, който се провежда в „Камчия“. Звездата ще бъде специален гост на тренировката на децата по волейбол, която е водена от Стефка Великова - президент и треньор на волейболен клуб „Олимпиец“.

През тази седмица много звездни спортисти са в комплекс „Камчия“. Освен Матей Казийски в комплекса е двукратната ни световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, която е на тренировъчен лагер с клуба си.
По покана на диабетния лагер „Докосни дъгата“ в „Камчия“ са и спортната фамилия Великови - Легендарният Дарин Великов, съпругата му Стефка, която е президент и треньор на волейболен клуб „Олимпиец“, както и синът им Асен – капитан на баскетболния Левски Лукойл.

В петък в комплекс „Камчия“ ще пристигнат и двама от основните футболисти на Лудогорец - Марселиньо и Козмин Моци, които  ще проведат тренировка с децата от диабетния лагер,  който е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“, който се реализира от асоциация „Докосни дъгата“ и е финансиран по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 г. на Министерството на младежта и спорта.  

В четвъртък от 20:00ч. в „Камчия“ всички звезди ще могат да се насладят на концерт на емблематичните варненски шоумени от "Тутурутка", които ще поднесат на децата и младежите много положителни емоции. Обичаната от малки и големи група ще покаже нагледно, че смехът е едно най-добрите оръжия срещу агресията.