Лекарят на националния отбор по борба, който е и медик на световната федерация Стефан Стругаров благодари за условията на високопланинската база "Белмекен", която беше атакувана от Кубрат Пулев. Кобрата твърди, че тя е "престъпно занемарена". Ръководството на Национална спортна база ЕАД обаче бързо отговори на най-добрия ни боксьор, разкривайки как той бави плащанията, дори и сега дължи немалка сума. 

"Искам да благодаря на ВСК "Белмекен" за условията за подготовка, които предоставя на националните отбори по борба. През последните години промените са видими, прави се всичко възможно за осигуряване на подходящи условия на елитните спортисти. Не може да се очаква, че Белмекен ще бъде пет звезди - там се коват шампиони", написа във "Фейсбук" д-р Стефан Стругаров, който на последните няколко Олимпийски игри е и главен медик на българската делегация.

"Голяма заслуга за промените има управителят Илиян Пищиков - винаги готов да помогне и реши възникналите проблеми. Благодарност към всички служители на ВСК Белмекен", допълни Стругаров.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

И докато Кобрата се оплаква, обяснявайки колко ужасни са условията за подготовка в базата на "Белмекен", спортната ни общественост е изумена от твърденията му.  

Припомняме, че и Илиана Раева взе отношение по скандала. Президентът на родната федерация по художествена гимнастика обясни, че грациите нямат оплаквания и са доволни от подготовките, които провеждат във високопланинската база.