Звездата на българския професионален бокс Кубрат Пулев отговори на нападките, направени от ръководството на Национална спортна база. Скандалът започна от изявление на Кобрата, че Високопланински спортен комплекс „Белмекен“ е занемарен и има нужда от ремонт. След това от НСБ отвърнаха, че Пулев е забавил плащането на последния си престой на Белмекен, а дори дължи над 3700 лева на „Арена Армеец“ заради нанесени щети по време на мача с Хюи Фюри през есента на 2018 г.

"Просто не ги интересува или само се оправдават. Трябвали 5 млн. лв. Това са оправдания. Не значи, че не може да се направи нещо, което да са частични ремонти постоянно, които да възстановяват базата", каза Кобрата пред bTV.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Той отговори и на обвиненията към него и щаба му за неплатени задължения.

"Това са 2500 лв. лихви. Ако бяха се обадили на моята счетоводителка, тя щеше да го плати това нещо. Това са някакви забавени 5000 лв. и те са сложили 2500 лв. лихви. Няма да бъдат погасени. Ще бъде назначена проверка, но защо чак сега? Което пак доказва, че те не си вършат работата. Трябваше да ги ръчна, за да може някой да отиде и да обърне внимание на "Белмекен". Аз държа темата да остане базата. Готов съм да се видим очи в очи и с министъра, и с Пламен Манолов (б.ред.- шефът на НСБ)", добави Кубрат Пулев.

„Арена Армеец“ трябва да има застраховка, която да поеме щетите на спомената гала вечер. Аз бях на ринга, а не на трибуните. Там, ако има счупени седалки или други щети, те трябва да се поемат от тази застраховка“, коментира Пулев пред „Дарик Радио“ по темата за задължението към „Арена Армеец“.