Бившият футболист и треньор от Гоце Делчев Марио Метушев, който през лятото на миналата година закла най-добрия си приятел и направи опит да си пререже гърлото, е отключил тежко психично разстройство в затвора.

Преди дни Метушев направил сериозна криза, което наложило спешното му настаняване в психиатрия на затворническата болница в Ловеч, пише Struma.com , като се позовава свои източници.

В същото време съпругата му, преживяла шока от действията на мъжа си, напусна Гоце Делчев и се изнесе да живее в София, далеч от кошмара. Тя посещава съпруга си в затвора и според техни близки не го е изоставила нито за миг. Припомняме, че касапницата се разигра навръх празника Рамазан Байрам през юни 2018 година. Бившият футболист и треньор на Места Хаджидимово Марио Метушев закла Красимир Колджиев - Дзъмбо, а после заби нож в шията си, в опит да умре.

Кървавата драма се разигра часове, след като Красимир и Марио пили за празника в местно заведение. След като пийнали порядъчно решили, да си допият в дома на Дзъмбо. Майката на Дзъмбо им била приготвила обяд.

Пуснали музика и докато жената чувала само музиката, когато ги потърсила, видяла трупа на сина си и окървавения му приятел. Не разбрала за какво са се скарали. Само двамата знаят..... Единият отнесе тайната в гроба си, а Марио Метушев оцеля и бе изпратен в затвора.