Първата ракета на България в бадминтона Линда Зечири записа победа за своя клуб Ла Шо дьо Фон в петия кръг на първенството на Швейцария, но отборът й претърпя загуба. Тимът на Зечири гостува в неделя на Санкт Гален-Апенцел и отстъпи с 2-6 победи.

Левичарката от София, която е №37 в световната ранглиста, спечели с лекота срещу Сабрина Инауен с 21:10, 21:10 и направи резултата 1-3. За 27-годишната Линда това беше трети мач в шампионата на страната и трета победа. Във втората победа на гостите отново имаше българска следа и тя беше дело на двойката Диана Димова/Селин Трипе.

Ла Шо дьо Фон може смело да бъде наречен българският отбор в Швейцария. В клуба треньори и състезатели са семейството Стилиян Макарски и Дияна Димова, а освен Линда в състава е и младият национал Владимир Шишков. В отборните двубои се играят се общо осем мача – три единично мъже, един единично жени, две мъжки двойки и по една женска и смесена двойка. Въпреки загубата отборът е трети в класирането с актив от 10 точки. Редовният сезон в Швейцария е от общо 18 кръга и завършва на 1 март 2015 година. Следват полуфинални плейофи и двубои за оставане или влизане в Елитната група на първенството. До края на годината Ла Шо дьо Фон с Линда Зечири приема на 13 декември Уцвил, а ден по-късно, в неделя, гостува на Тим Арговия.