Двукратната олимпийска шампионка в дисциплината малокалибрен пистолет- Мария Гроздева се захвана със смяна на масло и филтри, демонтиране на предни колела и баланс и влезе в ролята си на автомонтьор в култов столичен автосервиз. В предаването "Животът на другите" българската шампионка се справи с предизвикателните задачи, които й бяха дадени в сервиза.

Покрай многото състезания и тренировки някак естествено на Мария не й е останало време да се запознае в детайли с устройството на автомобила. Тя кара кола от години, но като повечето жени шофьори знае единствено къде се намира капачката на резервоара и откъде се сипва вода за чистачките. Орисана цял живот да се занимава с неща, характерни за мъжете, дори и в най-смелите си представи Мария Гроздева не се приема в образа на автомонтьор.

Гроздева доказва обаче, че е истинско олицетворение за „мъжко момиче”. Облечена в специален работен екип единствената българска спортистка с медали от четири Олимпиади ще се справи с демонтиране на предни колела на автомобил, баланс, както и смяна на крушка на ксенонови фарове. "Обучението" й преминава и през най-мръсната част от работата в автосервиза-смяната на масло и филтър.

Момичето с най-точния мерник на планетата трябва да измие кола на автомивка с пароструйка, а и меджувременно да премести друг автомобил с мотокар.

След всички тези задачи в автосервиза, главната героиня в „Животът на другите” доказва, че може да се пребори с всички предизвикателства, не само в сферата на спорта, но и на много по-различни и непознати за нея полета на живота./БЛИЦ