Световната вицешампионка и европейска шампионка по борба Джанан Манолова избра да се довери за раждането на дъщеричката си и последващи съвети във връзка със здравето й на УМБАЛ „Софиямед“.
 
„Много съм доволна, всички са много любезни - и сестрите, и лекарите. Спокойна съм и благодаря на всички специалисти - акушер-гинекологът д-р Ихсан Хасан, д-р Жана Станева от „Неонатологията“, изобщо на всички от екипа. Не се чувствам като в болница“, коментира Манолова, която в момента се намира в специалната „Кенгуру“ стая на „Софиямед“, където след раждането на дъщеричката й, както и други родители, получава съвети и консултации от неонатологичния екип за правилно хранене и като цяло препоръки за грижа за новороденото.
 
По повод празника на родилната помощ - 21 януари, европейската ни шампионка по борба пожела на всички от екипа на болница „Софиямед“ да бъдат живи и здрави и сподели, че в деня на изписването на малката Адел е почувствала дори носталгия, че се прибират вкъщи.
 
Джанан Манолова и националът Даниел Александров станаха горди родители на Адел на 19 декември 2019 г. Тя проплаква в ръцете на АГ специалиста д-р Ихсан Хасан в УМБАЛ „Софиямед“ с мерки от 3,780 кг и 51 см.
 
"Екипът на „Софиямед“ благодари на Джанан за милите думи и й желаем още много спечелени медали както за България, така и за нея, вече като Майка. На Адел и цялото им семейство желаем много здраве, радости и щастие!", написаха от "Софиямед".