Най-голямата медия на Пловдив и региона "Марица" също стана официален партньор на БЛИЦ в анкетата, която организираме за "Спортист на България до 18 г. за 2018 година".

Допитването стартира на 4 декември и ще продължи до 10 януари. Анкетата се провежда с партньорството на Министерството на младежта и спорта и лично министър Красен Кралев. Специалнa комисия от експерти на ММС селектира 15 млади спортисти на възраст до 18 г. със сериозни успехи през изминаващата година. 

Чрез допитването до читателите на БЛИЦ ще бъде определено кой от тях е номер 1 за 2018 година. Първите трима призьори ще бъдат отличени със специални награди.

Присъединяването на "Марица" към партньорите на БЛИЦ не е изненада, като се има предвид, че сред фаворитите за спечелването на отличието е именно от Пловдив - 17-годишната Алекс Начева, която стана световна шампионка на троен скок при девойките под 20 г. 

МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ - ТУК!!!

Четвъртата по рейтинг телевизия в България - Канал 3, най-тиражният всекидневник в България - вестник "Телеграф", влиятелният вестник" Труд", най-големият спортен вестник - "Меридиан Мач", най-голямата електронна спортна медия "Спортал", най-голямата пловдивска медия "Maрица" (www.marica.bg), влиятелната морска медия "Флагман", сайтовете "Новспорт" и "Novini.bg" вече са медийните партньори на БЛИЦ в анкетата.