Aнкетата на БЛИЦ за определянето на "Спортист на България до 18 години на 2018-а" предизвика огромен интерес. Вече над 30 хиляди читатели направиха своя избор, гласувайки за някой измежду 15-те номинирани таланти. 

!!! Дайте своя глас за "Спортист на България до 18 години за 2018 г." !!!

"Спортист на България до 18 години на 2018-а" се провежда с партньорството на Министерството на младежта и спорта и лично министър Красен Кралев. Допитването стартира на 4 декември и ще продължи до 10 януари 2019 г. Първите трима призьори ще бъдат отличени със специални награди.

Анкетата има за цел не само да определи най-добрите ни таланти през изминаващата година, а и да ги поощри за още по-големи успехи в бъдеще. Първите трима призьори ще бъдат отличени със специални награди.

Както вече съобщихме, спортният концерн ASICS и неговият представител в България Любо Ганев са официален партньор на анкетата "Спортист на България до 18 години за 2018 г.". Лидерът в автомобилния бранш в България "Мото-Пфое" също подава ръка на родните таланти. Компанията стана спонсор на анкетата на БЛИЦ. 

"За всеки спортист е много важно в края на годината да се зарадва на резултатите от труда, който е полагал през цялата година. Всичките лишения и усърдна работа. И много малко са моментите, когато можеш да се зарадваш на резултатите от труда си. Това е, когато спечелиш състезание, като се качиш на почетната стълбичка, като те изберат в някоя анкета. Тези неща са наистина много важни за спортистите. Адмирирам ви за това, което правите. Колкото повече класации и награждавания има за спортистите, толкова по-добре. Аз винаги подкрепям подобни анкети, постоянно връчвам награди. Имаме и много атлети, които са лица на ASICS. Политиката на АSICS е насочена към подпомагането на младите спортисти", коментира нашият партньор Любо Ганев.

Редица медии също подкрепят благородната идея. Водещите родни издания и сайтове станаха медийни партньори на БЛИЦ. Това са четвъртата по рейтинг телевизия в България - Канал 3, най-тиражният всекидневник в България - вестник "Телеграф", влиятелният вестник" Труд", най-големият спортен вестник - "Меридиан Мач", най-голямата електронна спортна медия "Спортал", първият спортен сайт в България "Toпспорт", най-голямата пловдивска медия "Maрица", влиятелната морска медия "Флагман", сайтовете "Новспорт" и "Novini.bg".

!!! Дайте своя глас за "Спортист на България до 18 години за 2018 г." !!!