Олимпийската шампионка Аделина Сотникова неочаквано беше разкрита като пациент в московска болница. Изданието „Sport24“ публикува видео, което показва 23-годишната фигуристка в коридора на лечебното заведение и с обездвижваща яка на шията.

Записът е направен в операционния блок на клиниката. Диагнозата и причината за настаняването на олимпийската шампионка от Сочи 2014 остават неизяснение, но е ясно, че Сотникова е претърпяла операция. Авторът на видеото твърди, че това не е първи ден от престоя на спортистката в болницата.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Приятелите на Аделина Сотникова потвърждават, че в последно време не са чували с нея, а в „Инстаграм“ тя публикува стари снимки. Агентът на фигуристката отказва коментар по темата. Едва след като стана ясно, че Сотникова е в болница, самата тя излезе с публикация в социалните мрежи.

„Уважаеми мои и любими привърженици. Голямо благодаря за вашето искрено безпокойство за здравето ми. С мен вече всичко е наред. Операцията мина успешно и аз съм в сигурни ръце. Малко се преработих. Предстои ми рехабилитация, но ще се справя и се надява скоро да се видим. Ваша Сотка“, написа Аделина.