Златната треньорка на художествената гимнастика Нешка Робева коментира обстановката с епидемията от коронавирус. "Ежедневно умират милиони хора. Все едно е дали ще умреш от него или от нещо друго! Представете си, че напълните хладилника и се разболеете, тогава за какво ви е това ядене? Глупаво е", каза Робева пред Мариян Станков - Мон Дьо в "Неделята на NOVA".

„Откакто съм в обектива не се чувствам свободна. Имам чувството, че живея чужд живот. Съвсем скоро казах, че се оттеглям от сегашните си задължения. Искам свободата си. Моят затвор е моята професия, очакванията на хората. Знам какво съм дала за своята страна. Нямам нужди от оценки и награди”, коментира легендарната бивша треньорка по художествена гимнастика. Тя допълни, че винаги се вторачва в отговорностите си. „Майка ми беше работничка във фабрика. Не знам дали някое дете може да живее в стаята, в която ние живеехме. През нея се влизаше в мазето. Когато майка беше нощна смяна, умирах от ужас”, споделя Робева.

Нешка Робева огласи пророчеството на Ванга за коронавируса СНИМКА

„В България се насажда едно ужасно отношение към възрастните хора. Бях на 40, когато ми казаха, че съм стара за треньор”, каза още Нешка. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Тя коментира и мигрантския поток, който ни притиска. „Единият ми род по майчина линия са мигранти от Северна Македония. Сега обясняваме, че не ги искаме. А къде бяхме, когато им разбиваха държавите? Властта и парите са страшни изпитания за един човек. Пожелавам на Борисов да осъзнае в своя трети мандат каква огромна тежест е стоварена върху него”, каза Робева.

ОЩЕ ПО ГОРЕЩАТА ТЕМА!!!