Малко остана до най-комерсиалния мач в историята на американския спорт. Финалът за Супербоул ще се състои в неделя срещу понеделник (около 2:30 часа наше време), но тази година нищо няма да бъде същото.

Причината - няма да има секси реклами преди, по време и след големия мач между Ню Индглънд Пейтриътс и Филаделфия Ийгълс, а причината за това е страхът на рекламодателите от негативни реакции.

През тази година особено силно е движението #MeToo, противопоставящо се на сексуалния тормоз над жени, а редом с това темата с неравенството в заплащането на мъжете и жените, също прави рекламите с красиви разголени жени особено неподходящи.

Единствените три дами, които ще рекламират нещо са актрисата Тифани Хадиш, певицата Мелиса Елиът - Миси и моделът Синди Крауфорд, но нито една от тях няма да бъде разголена и провокативна от екрана.

Припомняме, че през годините в най-скъпото телевизионно време с подобни реклами блестяха Шарлот Маккинли, Андриана Лима, Бар Рафаели, Нина Агдал и други, като част от рекламните спотове бяха цензурирани, а други - забранени.