Певецът Джъстин Бийбър изненадващо реши да предизвика холивудската звезда Том Круз на ринга за схватка по правилата на ММА, съобщи "Сън".

Той веднага е получил подкрепата на бившия ирландски шампион на UFC Конър Макгрегър, който обещал да организира боя в търсенето на нови приходи след като бе размазан от кавказеца Нурмагомедов.

"Искам да предизвикам Том Круз за бой на ринга. Том, ако не приемеш този бой, значи си уплашен и никога няма да го преживееш", написа 25-годишният Бийбър, с което шашна медиите и феновете.

От Си Ен Ен напразно търсиха за коментар и подробности хора от обкръженията на двете звезди. Заяждането на 25-годишния певец обаче имаше ефект на бомба в социалните мрежи, в които заваляха предположения и шеги. Eдин от потребителите предположи, че Бийбър, който има слабост към дрогата и алкохола, вероятно е гледал за пръв път филма "Топ Гън" с Том Круз едва снощи, и от него си въобразил, че актьорът е 26-годишен. А друг съжали, че певецът е пропуснал да изтрие своя туит веднага след като го е написал в мрежата.

За разлика от Бийбър, който постоянно попада в заглавията заради алкохолни изцепки и дрога, Том Круз се поддържа в превъзходна физическа форма и почти винаги сам прави спиращи дъха каскади във филмите си.