Кошмарите за най-богатия спортист в света Флойд Мейуедър нямат край. Само в рамките на последния месец беше открита мъртва бившата съпруга на бившия боксьор Джози Харис, а след това почина и неговият чичо и треньор Роджър.

Сега обаче стана ясно, че най-голямата му дъщеря Йейна (на снимката вдясно) е била арестувана в Хюстън (щат Тексас). Срещу 19-годишната певица и популярна личност в социалните мрежи е повдигнато обвинение за опит за въоръжен опит за убийство.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Според информациите, Йейна е наръгала с нож Лапатра Лашай Джейкъбс. Инцидентът е станал при скандал между двете и рапърът NBA Youngboy. По време на свадата дъщерята на боксовата легенда е хванала най-близкия нож и е намушкала своята съперница. Лапатра Лашай Джейкъбс е настанена в болница в тежко състояние. Тя е претърпяла операция и се счита, че животът и вече е вън от опасност.

Американските медии твърдят, че Йейна Мейуедър е имала връзка с NBA Youngboy, който е баща на детето на Лапатра Лашай Джейкъбс. Скандалът и арестът на най-голямата дъщеря на Флойд Мейуедър са станали в събота през нощта.

На Йейна е поставена гаранция от 30 000 долара, която е била платена и тя в момента е на свобода. В понеделник наследницата на най-богатия спортист трябва да се яви в съда, където ще бъде гледано делото срещу нея.