Чаровната снукър съдийка Михаела Таб пристига днес в България с полет от Амстердам. Oчаква се тя да излезе от ВИП-а на летище София на Терминал 1 след 13:30 часа. Шотландката пристига у нас за турнира “Efbet Eleven 30”, където един срещу друг ще се изправят Рони О‘Съливан и Марк Селби.

Първият двубой между двамата големи майстори на щеката е в зала „Универсиада“ в София в петък, а ден по-късно ще се срещнат в зала „Колодрума“ в Пловдив. Сблъсъците ще бъдат в новия формат “Eleven 30”. Играят се до 11 фрейма, като всеки състезател има по 30 секунди за удар.

Програмата на Михаела Таб претърпя малка промяна заради натоварения график. В четвъртък (29 септември) тя ще даде официална пресконференция в "Спортен бар Ефбет Люлин", която ще стартира в 11:00 часа. Събитието ще бъде отворено за фенове, които ще могат да вземат автографи и да се снимат с шотландката.

По-късно през деня тя ще има среща с българските съдии, където ще обсъдят новите тенденции в съдийството.

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще връчи купата на победителя от двубоя между Рони О‘Съливан и Марк Селби в София. Събитието се провежда под патронажа и със съдействието на столична община.