Президентът на федерацията ни по художествена гимнастика Илиана Раева призна, че вече няма сили и напрежението oт последната седмица я е сринало. Тя за пореден път коментира случилото се с Цветелина Стоянова, като изрази мнение, че проблемите на грацията ни едва ли са свързани с гимнастиката. 

"Не мога да кажа, че съм много добре. Стремях се цяла седмица да бъда човекът, който държи всички останали. Като се прибирах всичкото напрежение ме срина. Нормално е момичетата да останат шокирани от това, което се излива върху нас. Те са плътно до нас и знаят какво правим.

Раева разказа и как е разбрала за случилото се с Цвети Стоянова: "Разбрах за случилото се с Цвети от дъщеря ми. Разбрах го в автобуса от аерогарата до хотела. Не знаех как да кажа на децата. Отидох при Ина и й  казах, че не трябва да го научават от интернет. За мен беше много притеснително. Докато обсъждахме какво да направим и те разбраха".

"Няма по-гледано дете от Цвети в историята на гимнастиката. Тя постоянно казваше, че е изморена. Казах й, че не бива да се отказва, защото трябва да завърши кариерата си заедно с момичетата".

"Проблемът на Цвети едва ли е свързан с гимнастиката. Аз мисля, че няма виновен за случилото. Чух се с баба й и с нейния брат. Те ми казаха да дам кураж на момичетата", завърши Раева пред bTV.

Агенция БЛИЦ стиска палци на Цвети да се пребори. Искаме отново да ни радва!

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА