"Адът не е непобедим". Така започва изявлението си Илиана Раева след първото участие на ансамбъла ни на Европейското в Израел, където грациите ни са без борещата се за живота си Цветелина Стоянова.

Президентът на родната федерация по художествена гимнастика каза вчера, че е било въпрос "на живот и смърт" да убеди състезателките да останат в Израел! Точно за това решение Раева е обвинявана жестоко от медии и обществеността.

"Днес ние преминахме през нашия ад и издържахме жестокия тест", написа Раева във "Фейсбук" след петото място на ансамбъла ни в многобоя.

"Издържахме, защото бяхме по-сплотени, вярващи и обичащи се отвсякога. Издържахме, защото обичаме и вярваме повече отвсякога. Обичаме и вярваме в теб и твоята сила, Цвете мое! Вярваме, че ти ще направиш всичко, което е по силите ти, за да преминеш през твоя ад и да прегърнеш отново живота! Вярваме, че силата ни днес ще се влее в нежното ти телце и ще му помогне да успее!

Днес ти беше с нас, в мислите и сърцата ни. Затова успяхме! Заради теб! Така е всеки ден! Бори се, Цвете мое! Не се отказвай и не забравяй, че си ПОБЕДИТЕЛ и ШАМПИОН!

Не забравяй, че си силна, че можеш и знаеш как!

Ти ще победиш за пореден път! Знам, че можеш и ще го направиш! А всички ние го правим за теб и ще бъдем с теб в твоята най-тежка битка!

Любовта и Истината винаги побеждават омразата и лъжата! А нашата Любов към теб е безгранична...

Хайде, миличка, можеш, ние сме с теб!", добавя Раева.

Агенция БЛИЦ стиска палци на Цвети да се пребори. Искаме отново да ни радва!

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА