Все по-голяма става вероятността известният спортен журналист Станимир Бакалов да се превърне в наследник на Слави Трифонов, научи ексклузивно БЛИЦ СПОРТ.

Както медията ни писа, водещият на предаването по Евроком – „Дискусионен клуб Спорт” е основен претендент да реализира проект, подобен на този на Дългия, след като шоуменът обяви, че няма да подписва договор с bTV и "Шоуто на Слави" слиза от екран.

Станимир Бакалов е познато лице в тв средите и има огромен шанс да наследи Слави

Сигурни източници на БЛИЦ в тв средите разкриха, че вече има разговори в напреднала фаза с Бакалов и той има огромен шанс да стане водещ на вечерно шоу. Конкуренцията му ще бъде много сериозна, но той има няколко коза. Цялата спортна гилдия ще застане зад него, защото Станимир има потенциалът да покаже нещо различно и рейтингово, което да привлича огромна зрителска аудитория.

Бомба в БЛИЦ! Спортен журналист сяда на стола на Слави Трифонов!

Продуцентските компании, които искат да направят силна продукция, търсят човек с опит, но и със свежи идеи, а не изхабени и амортизирани водещи, до болка писнали на зрителите, като Къци Вапцаров и други. Най-логичното е шоуто да бъде излъчвано в часови пояс в 22:00 или 22:30 часа.

Станимир Бакалов отговаря напълно на характеристиките, които търсят опитните продуценти. Той е в телевизионните среди цели 20 години, учил се е от най-добрите, и за него няма тайни в тази пипкава материя. Медията ни научи, че той вече има готова визия как да изглежда предаването и множество идеи за реализация.

Все още няма яснота по коя от трите големи телевизии - Нова, bTV и БНТ, ще бъде излъчвано евентуалното шоу. До края на лятото ще се разбере дали ще се състои подобен проект и кой ще бъде водещ.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ СПОРТ